04-17-2011, 07:52 PM
Jak w temacie korzystam z Total Commander Ultima Prime 5.0 i mam straszny problem ponieważ przy każdym uruchomieniu pokazuje mi się kontrola dostępu użytkownika i jest to strasznie denerwujące, powiem szczerze, że nawet brak cracka nie jest aż tak denerwujący w przypadku tego menagera. Nie chcę obniżać stopnia wyświetlania komunikatów, a tylko wyłączyć powiadomienie czy włączaniu tego konkretnego programu, może są jakies wyjątki, aaaa i oczywiście jakies 2 tygodnie temu wszystko działało jak powinno uruchamiał się bez większych problemów. A teraz nawet przy ikonce wyskoczyła mu taka tarczka windowsowska. Korzystam z Windowsa 7. Kurde ale chaos wprowadziłem, ale mam nadzieję, że się połapiecie.
z góry dzięki
A i jeszcze takie coś, że reinstalowałem TC UP i po reinstalacji ten sam problem i na dodatek wczesniej jak kliknolem 3 przyciskiem myszki scrol to sie otwierala nowa karta a teraz sie nie otwiera a to przydatne jest bardzo i też jakby sie znalała jakaś rada na to byłbym wdzieczny ;-)
z góry dzięki

A i jeszcze takie coś, że reinstalowałem TC UP i po reinstalacji ten sam problem i na dodatek wczesniej jak kliknolem 3 przyciskiem myszki scrol to sie otwierala nowa karta a teraz sie nie otwiera a to przydatne jest bardzo i też jakby sie znalała jakaś rada na to byłbym wdzieczny ;-)