Total Commander Ultima Prime Forum
W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - Printable Version

+- Total Commander Ultima Prime Forum (https://www.tcup.pl/forum)
+-- Forum: Total Commander Ultima Prime (https://www.tcup.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Problemy / Problems (https://www.tcup.pl/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) (/showthread.php?tid=80)



W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - kamson - 02-18-2007

Po wciśnięciu klawisza F4 windows wyświetla błąd:
"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVBVM50.Dll."
A gdy winda sama wyszukuje rozwiązania problemu to zgłasza że ten dll nie jest już częścią systemu.


RE: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - ULTIMA PRIME - 02-18-2007

Hmm...

Wrzuć plik Msvbvm50.dll do katalogu Choice Editora

Domyślnie:

C:\Program Files\TC UP\PLUGINS\Media\ChoiceEditor\

(Prawdopodobnie przy pierwszym uruchomieniu program się "wywali", ale później powinno być już ok)

Jeśli to nie zadziała, trzeba będzie użyć innego narzędzia...

Czy mógł byś mi sprawdzić na Windows Vista program Open File shell for TC?

Problemów z Windows Vista napewno będzie więcej, ale jakoś sobie z tym poradzimy Wink


RE: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - kamson - 02-19-2007

Z tym dll'em działaSmile A ten programik Open file Shell for TC śmiga tylko musze obczaić obsługeTongue


RE: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - ULTIMA PRIME - 02-22-2007

Od wersji 2.4, funkcję aplikacji Choice Editor, przejmuje Open File shell for TC - z tym programem nie powinno być już problemu na Windows Vista


RE: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - DJTOMY - 02-23-2007

Wszystko działa jak należy w Windows Vista


RE: W Windows Vista nie działa ChoiceEdiitor(klawisz F4) - kamson - 02-24-2007

Nie wszystkoTongue