Total Commander Ultima Prime Forum

Full Version: unpack & password
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
hello!

it is possible to set a password just _one time_ when you unpack different .rar with the same password selecting all of them and clicking the red box without write it down the pass every unpacked archive?
(05-27-2009, 10:04 AM)tanokore Wrote: [ -> ]hello!

it is possible to set a password just _one time_ when you unpack different .rar with the same password selecting all of them and clicking the red box without write it down the pass every unpacked archive?

No.
(05-27-2009, 10:25 AM)m^2 Wrote: [ -> ]No.

as a new feature in a new version of tcup?
(05-27-2009, 12:02 PM)tanokore Wrote: [ -> ]
(05-27-2009, 10:25 AM)m^2 Wrote: [ -> ]No.

as a new feature in a new version of tcup?

We can't do it ourselves. It's handled by fhRar plugin. And it's authors' website is taken down, so there's probably no way to contact them.
oh... ok. thanks for the answer, now am gonna stalk the author of the pluginCool
Ahoj.
Poraďte prosím, jak vložit registrační kod, doTC UP 7.5 , aby byl SW registrovaný.

A jakou délku (složení čísel a písmen ) má mít správné heslo??

Díky za odpověď.
(02-03-2011, 08:25 PM)elektrikar Wrote: [ -> ]Ahoj.
Poraďte prosím, jak vložit registrační kod, doTC UP 7.5 , aby byl SW registrovaný.

A jakou délku (složení čísel a písmen ) má mít správné heslo??

Díky za odpověď.

Licencja
it is possible to set a password just _one time_ when you unpack different .rar with the same password selecting all of them and clicking the red box without write it down the pass every unpacked archive?